Du som vil lære å skyte med pil og bue


Vi har to typer kurs: “Oppdag bueskyting” og “Nybegynnerkurs”.


“Oppdag bueskyting” er 90 minutter med instruktør og minimalt med prat. Du får en bue og piler, helt grunnleggende opplæring og får prøve deg som bueskytter. Fokus er på å ha det gøy og finne ut om dette er noe for deg. Kurset koster kr 500 pr person. Du blir ikke medlem i klubben. (Dersom du vil bli medlem for å kunne gå på treninger må du ta Nybegynnerkurs først.) Oppdag Bueskyting arrangeres omtrent en gang i måneden.


“Nybegynnerkurs” varer 4,5 timer på en søndag. Her får du opplæring i teknikk, utstyr og sikkerhet, og gjerne litt om konkurranseskyting av forskjellig art. Etter fullført kurs kan man komme på treninger. 
Kurset koster kr 1800,- for voksne, 1500,- for barn (under 16). Kontingent (600,-) kommer i tillegg. Det er husstandsrabatt på kontingenten hvor første medlem betaler fult medlemskap, og øvrige i husstanden har 50% rabatt.For begge kurstypene kan du låne utstyr hos oss. Kursene vil under utesesongen(April-September) gå utendørs på vår utebane i Husebyskogen. Under innendørssesongen (Oktober-Mars) vil kurs foregå på Ellingsrudåsen Skole. Det er maks 10 deltakere på alle kurs. Ta med treningstøy, mat og drikke.

Kursene er for barn, ungdom og voksne. Alle undervises samtidig. Vi har satt en nedre aldersgrense for barn på fylte åtte år ved kursstart. Alle under 12 år skal ha følge av voksen, som også er påmeldt kurset. Kursene holdes kun på norsk.

Kommende kurs for både Oppdag Bueskyting og Nybegynnerkurs finnes i vår kurskalender.

Ved spørsmål eller andre henvendelser ta kontakt via epost til kurs@oslobueskyttere.no

Ønsker du et arrangement for deg privat eller som bedrift? Ta kontakt med oss gjennom dette skjemaet