Aktivitetslederkurs og Treningshelg i Moss!

Postet av Oslo Bueskyttere den 3. Nov 2021

Vi har booket to helger i Moss Bueskytterhall i Januar 2022, 15-16.1 og 29-30.1.

 
Aktivitetslederkurs (15-16.1)

Kurset er gratis for alle klubbens medlemmer og vi håper at så mange som mulig fra klubben melder seg. Kurset er for deg som kunne tenke deg å bli en trener, for deg som ønsker en meningsfylt ekstrainntekt, eller for deg som forelder som ønsker å følge opp barnet ditt litt mer! På kurset går vi innom temaene: Skyteteknikk, Trenerskap, Utstyrslære, Regelkunnskap og Treningslære.

 

Aktivitetslederen er veldig viktig for klubben i og med det ofte er de som møter medlemmene først, og oftest. Du kan da enkelt hjelpe nybegynneren i gang med valg av utstyr, enkel skyteteknikk og annet. Det fine er også, jo flere aktivitetsledere vi er, jo enklere blir det å fordele slik at man unngår at det er noen få som blir overbelastet. Når du i tillegg som Aktivitetsleder hjelper til på kurs eller arrangementer vil du også få et honorar som takk for innsatsen!

 

Formelt kan du som Aktivitetsleder gradere utøvere opp til nivå av «HVIT PIL» i Håndbok for Nye Bueskyttere. Du kan stå på stand, assistere på nybegynnerkurs og ha fått nok kunnskap til å trygt kunne gjennomføre Oppdag Bueskyting. 

 

Den andre helgen(29-30.1) gjennomfører vi et Nybegynnerkurs(klokken: 10-14 lør&søn). Vi håper at så mange som mulig av de som deltok på aktivitetslederkurset har mulighet til å bidra som assistenter til treneren på dette kurset for å få testet seg litt.

For påmelding til Aktivitetslederkurs, trykk her:
https://www.oslobueskyttere.no/events/p/1000064825/aktivitetslederkurs


 Treningshelg i Moss! (29-30.1)

Etter nybegynnerkurset, ca klokken 1430 begge dager, åpner vi døra for klubbens medlemmer og vi inviterer til en sosial, hyggelig og åpen trening i den flotte hallen til Moss. Har du mulighet til å organisere på noe sosialt gøy for treningen? Dersom du har tid og lyst til å planlegge noe spesifikt hyggelig fra tiden etter nybegynnerkurset send en mail til: info@oslobueskyttere.no Vi kan alltids trenge flere hender! 

 

Vi har også mulighet til overnatte i bygget, dersom det skulle være av interesse for noen. 


For påmelding til treningshelgen (Fra klokken 1430), trykk her:  
Lørdag: https://www.oslobueskyttere.no/events/p/1000064821/treningshelg-i-moss!
Søndag: https://www.oslobueskyttere.no/events/p/1000064823/treningshelg-i-moss!

 

Har du bil så kan du kjøre til hallen, og stå utenfor. Ellers stopper bussen ikke langt fra hallen (Busstopp: Melløs) evt så kan man ta toget, også får vi sikkert til at noen kjører for å hente. Men aller helst håper vi jo på at flest mulig kan sitte på med hverandre ut! 

 

Vi håper å se så mange som mulig av dere ute i Moss 

 

StyretKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.