Aktivitetslederkurs og Forbundstinget 2022

Postet av Oslo Bueskyttere den 16. Jan 2022

Aktivitetslederkurs i Moss 

Kurset ble flyttet fra 15-16.1 til 19-20.2. Det er fremdeles rikelig med plass dersom noen skulle kjenne kallet til å melde seg på. Kurset byr på stor læring, både for deg som ønsker å bli en trener og for deg som ønsker å lære litt mer. Les mer om kursets innhold her: https://www.oslobueskyttere.no/events/p/1000064825/aktivitetslederkurs 

 

Ps: Påmelding er gratis for klubbens medlemmer 😊  

 

Nybegynnerkurset og Treningshelgen i Moss 29-30.01 vil gå som planlagt.  



Forbundstinget 2022 

Tinget gjennomføres 22-24.4 i år. Tinget er buenorges øverste organ, hvor lovverk, plan og forbundsstyre skal stemmes over. Oslo Bueskyttere kan sende 3 delegater, og pr nå har vi 2 kvinnelige delegater. Vi trenger dermed en mann. Samtlige herrer i styret enten bundet opp i forbundsregi eller andre sysler. Kunne du tenke deg å være med på dette? Meld fra til styret. 

 

Utover dette vil styret fremme en sak til Tinget om at den nye regelen om redusert skytetid skal reverseres. Regelen vil ramme Paraklassen, og i forlenget vanskeliggjøre arbeidet for klubber å tilrettelegge for paraidrett på stevner. Les mer om forslaget i vedlegget.  

 

Har du noen saker du synes bør diskuteres på tinget, fyll den tomme malen med forslag og begrunnelse. Denne sendes i så fall til styret@oslobueskyttere.no og må være sendt innen 19.1 kl: 23:59. 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.